Dobrodošli na ovu web stranicu!
  • LED podloga za miša za bežično punjenje
  • Bežični držač za olovke
  • Kalendar bežičnog punjenja

Najbolji stolni kalendar za mali sto za 2022. Stolni kalendar za bežično punjenje

Kratki opis:

Ovo jevisokokvalitetni stolni kalendar.Također ima funkciju bežičnog punjenja i funkciju držača mobilnog telefona.Ekran može da emituje svetlost, a kvalitet je veoma dobar.Materijal je ABS plastični papir, koji je vodootporan, izdržljiv i ne deformisan.


Detalji o proizvodu

To je stolni kalendar visokog kvaliteta, ima i funkciju bežičnog punjenja mobilnog telefona i funkciju držača mobilnog telefona, kao i ekran koji emituje svjetlost.To je vrlo inovativan proizvod.Takođe smo aplicirali za patent. Vrlo je dobrog kvaliteta.Njegovo glavno tijelo je ABS plastika, a ne papir, koji je izdržljiv, ne deformiše se i ne boji se vode.Plastika je laminirana ekološki prihvatljivom PU kožom kako bi proizvod izgledao vrhunski.. Povećajte izloženost brenda.Kada se proizvod postavi na radnu površinu, ekran u boji stalno mijenja boju, tako da vaši prijatelji mogu vidjeti vaš logo i svi mogu zapamtiti vaš logo, što je vrlo pogodno za promociju brenda.

Stolni kalendar za bežično punjenje Stolni kalendar za bežično punjenje Stolni kalendar za bežično punjenjeStolni kalendar za bežično punjenje

 

 

Dobar je poklon za pokloniti prijateljima ili kupcima, pustite ih da se osjećaju iznenađeni, nastavite da treperite vaš logo ili sadržaj koji želite da izrazite na radnoj površini, tako da osoba koja primi poklon i ljudi oko njega mogu ga vidjeti svaki dan , uvijek te se secam, veliki poklon.

Stolni kalendar za bežično punjenje Stolni kalendar za bežično punjenje

 

specifikacija:

Ime proizvoda Mali stolni kalendar Feature Bežični punjač
Materijal PU Koža Prednost Custom Led logotip
Stil CustomStolni kalendar Vrsta punjača USB punjenje
Tip Stojeći stolni kalendar Upotreba Kancelarija, dom, bežični punjač

 


  • Prethodno:
  • Sljedeći:

  • Napišite svoju poruku ovdje i pošaljite nam je